Nina  zoekt een Kamer / Studio in Groningen

Nina zoekt: Een Kamer / Studio in Groningen

  • Kamer / Studio
  • Min. 10 m2
  • 17 Per direct

Ik ben Nina, 20 jaar en zit momenteel in mijn tweede jaar van de studie Rechten aan de Hanze. Ik ben tweedejaars lid bij Ad Legem (studievereniging) en doe hierbij ook de feestcommissie. Helaas ben ik dit jaar uitgeloot voor Albertus en Aegir maar wil proberen om nog bij de LenteBlik van Aegir te komen. Naast alle school gerelateerde dingen vind ik het erg leuk om met mijn commissiegenoten en vrienden een pilsje te drinken en lekker te feesten ?? Ik vind dagjes uit en activiteiten samen doen altijd gezellig en ben daar altijd wel voor in!

In mijn vrije tijd vind ik het super leuk om te sporten, op stap of naar een festival te gaan. Dit doe ik het liefst met vrienden/vriendinnen of hopelijk straks met jullie als mijn nieuwe huisgenootjes!??

Ook vind ik het leuk om te koken met huisgenoten en kan ik erg blij worden van lekker eten (vooral truffelrisotto ?). Momenteel woon ik in een Vindicat/Albertus huis met 6 meiden, maar ben erachter gekomen dat een gemengd huis meer bij mij past.

Ik hoop op een reactie, maar een uitnodiging om te komen kijken en jullie te ontmoeten, zou ik natuurlijk meer op prijs stellen

?

Wie weet ben ik binnenkort jullie nieuwe huisgenoot!

Liefs,

Nina Spoor
0640500003

Algemene informatie: Nina
  , 23 jaar