Waar kan ik opletten tijdens een bezichtiging van een Woonboot in Groningen?

Ga je binnenkort naar een bezichtiging van een Woonboot in Groningen die aangeboden wordt op WoonbotenGroningen ? Leuk! Hieronder lees je waarop je kunt letten tijdens deze bezichtiging van de Woonboot in Groningen.

Kan je al je spullen kwijt in de Woonboot? Mag je wijzigingen in de Woonboot aanbrengen, zoals de muren verven? Waar kan je je fiets stallen? Indien je een auto hebt kan een parkeerplek of een parkeervergunning handig zijn.
Mag je foto’s maken tijdens de bezichtiging van de Woonboot in Groningen?

Zijn er huisgenoten? Voldoet de Woonboot voldoende aan je verwachtingen? Hoe kan je de Woonboot inrichten? Wat zijn de afmetingen van de Woonboot (alvast voor de inrichting) ;) ? Kan je ook spullen overnemen van de vertrekkende huurder?

Zijn er voorzieningen in de wijk die van belang zijn voor jou? (supermarkt, postkantoor, fitness, etc. ) Zijn er aansluitingen van het openbaar vervoer in de buurt van de Woonboot in Groningen? Past de sfeer van de wijk en levensstijl van de bewoners bij je? Hoe ligt de eventuele buitenruimte (tuin, balkon, terras) ten opzichte van de zon? Hoe ziet de Woonboot er aan de buitenkant uit? Is de buitenkant van de Woonboot goed onderhouden?

Alle veelgestelde vragen