Voorbeeld hoe het ingericht kan worden

HouseBoat for rent: no longer available Stationsweg in Groningen

  • 55 m2
  • 2 rooms
  • 05 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this HouseBoat in Groningen. You can contact the advertiser if you have any questions.

Op een toplocatie direct tegenover het station in Groningen ligt het prachtige woonschip De Vitesse. Deze authentieke Steilsteven bestaat uit 2 hypermoderne zelfstandige appartementen die van alle gemakken voorzien zijn.

Appartement voor

Woonkamer met open keuken
Via de houten trap stap je de woonkamer binnen, voorzien van een prachtige betonnen vloer. Aan de achterkant is de open keuken van origineel hout met inbouwapparatuur zoals combi magnetron/oven, vaatwasser en een koel/vries combinatie. In het hele appartement is vloerverwarming. Het is heel licht binnen door de dakramen en de patrijspoorten aan de zijkanten die ook open kunnen.

Badkamer
Naast de keuken is de badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche. Hier is ook ruimte voor een wasmachine en droger.

Slaapkamer
In de punt bevindt zich het slaapgedeelte, afgescheiden van de woonkamer. In het slaapgedeelte vind je een tweepersoons ingebouwd bed en kastruimte.

Omgeving
Buiten heb je de beschikking over een terrasje op het voorschip van 10 m2. Vanaf de straatkant is er een trap en brede loopplank naar het schip toe. Het schip ligt aan breed doorgaand vaarwater. Er is weinig last van het verkeer op de Stationsstraat vanwege de lagere ligging van het water.

Appartement achter

Stuurhut
Via de stuurhut kom je het appartement binnen. Hier is een bank en een prachtig uitzicht door het glas rondom in de stuurhut.

Woonkamer met open keuken
Via een trap bereik je de woonkamer, voorzien van een mooie betonnen vloer. Aan de achterkant is de open keuken van origineel hout en voorzien van alle inbouwapparatuur zoals combi magnetron/oven, vaatwasser en koel/vries combinatie. In het hele appartement is vloerverwarming. Het is heel licht binnen door de dakramen en de patrijspoorten aan de zijkanten die ook open kunnen.

Badkamer
Naast de keuken is de badkamer, voorzien van toilet, wastafel en inloopdouche. Hier is ook ruimte voor een wasmachine en droger.
Slaapkamer
Recht onder de stuurhut bevind zich het slaapgedeelte, afgescheiden van het woongedeelte. In het slaapgedeelte vind je een tweepersoons ingebouwd bed en kastruimte.

Omgeving
Vanaf de straatkant is er een trap en brede loopplank naar het schip toe. Het schip ligt aan breed doorgaand vaarwater. Er is weinig last van het verkeer op de Stationsstraat vanwege de lagere ligging van het water.

Read more with an subscription!

General information

City Groningen
District/Neighbourhood: Centrum
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Internet
Wifi
Private living room
Waste surcharge
No balcony
Smoking inside
Fire extinguisher
Private parking space
Private dryer
Bicycle storage
Free parking
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Private terrace
Private yard
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine
Water board taxes
Show on map