Voorbeeld hoe het ingericht kan worden

Woonboot huren: niet meer beschikbaar Stationsweg in Groningen

  • 55 m2
  • 2 kamers
  • 14 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Woonboot in Groningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Op een toplocatie direct tegenover het station in Groningen ligt het prachtige woonschip De Vitesse. Deze authentieke Steilsteven bestaat uit 2 hypermoderne zelfstandige appartementen die van alle gemakken voorzien zijn.

Appartement voor

Woonkamer met open keuken
Via de houten trap stap je de woonkamer binnen, voorzien van een prachtige betonnen vloer. Aan de achterkant is de open keuken van origineel hout met inbouwapparatuur zoals combi magnetron/oven, vaatwasser en een koel/vries combinatie. In het hele appartement is vloerverwarming. Het is heel licht binnen door de dakramen en de patrijspoorten aan de zijkanten die ook open kunnen.

Badkamer
Naast de keuken is de badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche. Hier is ook ruimte voor een wasmachine en droger.

Slaapkamer
In de punt bevindt zich het slaapgedeelte, afgescheiden van de woonkamer. In het slaapgedeelte vind je een tweepersoons ingebouwd bed en kastruimte.

Omgeving
Buiten heb je de beschikking over een terrasje op het voorschip van 10 m2. Vanaf de straatkant is er een trap en brede loopplank naar het schip toe. Het schip ligt aan breed doorgaand vaarwater. Er is weinig last van het verkeer op de Stationsstraat vanwege de lagere ligging van het water.

Appartement achter

Stuurhut
Via de stuurhut kom je het appartement binnen. Hier is een bank en een prachtig uitzicht door het glas rondom in de stuurhut.

Woonkamer met open keuken
Via een trap bereik je de woonkamer, voorzien van een mooie betonnen vloer. Aan de achterkant is de open keuken van origineel hout en voorzien van alle inbouwapparatuur zoals combi magnetron/oven, vaatwasser en koel/vries combinatie. In het hele appartement is vloerverwarming. Het is heel licht binnen door de dakramen en de patrijspoorten aan de zijkanten die ook open kunnen.

Badkamer
Naast de keuken is de badkamer, voorzien van toilet, wastafel en inloopdouche. Hier is ook ruimte voor een wasmachine en droger.
Slaapkamer
Recht onder de stuurhut bevind zich het slaapgedeelte, afgescheiden van het woongedeelte. In het slaapgedeelte vind je een tweepersoons ingebouwd bed en kastruimte.

Omgeving
Vanaf de straatkant is er een trap en brede loopplank naar het schip toe. Het schip ligt aan breed doorgaand vaarwater. Er is weinig last van het verkeer op de Stationsstraat vanwege de lagere ligging van het water.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Groningen
Wijk/buurt: Centrum
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Internet
Wifi
Eigen woonkamer
Afvalstoffenheffing
Geen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Eigen terras
Eigen tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting
Tonen op kaart